Panoramski pogled na naselje

Naselje Dolina Sunca smješteno je na izuzetno lijepoj i frekventnoj lokaciji između glavnog puta M-17 i glavne ulice M.Tita,do stare jezgra grada Mostara udaljenost je 10 min.hoda (tačnije oko 1 kilometar). Projekat Dolina Sunca veže za naselje Tekija koje broji nekoliko hiljada stanovnika. U neposrednoj blizini naselja Dolina Sunca nalazi se Regionalni medicinski centar ”Dr.Safet Mujić”, Tržni centar ,otvorena tržnica,benzinske pumpe,saloni namještaja kao i niz prodajnih centara.

U sklopu prethodno izgrađenih zgrada nalaze se trgovine,apoteka,kafić,restorani i dr.
Sama lokacija naselja Dolina Sunca nalazi se na frekventnom mjestu i povezana je autobuskom linijom sa cijelim gradom. Na glavnoj ulici M.Tita ispred zgrada projekta Dolina Sunca nalazi se autobusko stajalište.
Zahvaljujući poziciji naselja Doline Sunca te povezanosti lokacije s glavnim prometnim pravcima središta grada, njenim stanovnicima će vrlo brzo biti dostupni i ostali svi bitniji sadržaji za sigurno i jednostavno odvijanje života:, škola, vrtić,sportski centar te drugi potrebni sadržaji koji će se graditi u Naselju Dolina Sunca.

Nekretnine prodaje

Agencija KARTEL
Drljevića18,
8800 Mostar

 

Kontakt info

WEB: www.kartel.ba

EmailOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Mob: +387 61-301-898

Tel:+387 36 580 533

 
 

 

Najnovije objave